close
دانلود فیلم
سه خبر شکلاتی

خوش آمدید!

به سایت سایت شیمی کاربردی دانشگاه گلستان خوش آمدید.

آخرین ارسال های انجمن

خبر اول:

http://up.normalite.ir/Pictures/normalite/chocolate_normalite_1.jpg

با مصرف شكلات يك سال بيشتر زندگي كنيد
شكلات سرشار از آنتي‌اكسيدان‌هاي «پلي‌فنل» سودمند است

 

انجمن شيمي آمريكا در تازه‌ترين تحقيقات خود اعلام كرده است كه ممكن است شكلات هرگز ضرري براي سلامتي انسان‌ها نداشته باشد.

در گزارش تحقيقاتي انجمن شيمي آمريكا با عنوان «شكلات: منبعي غني از آنتي‌اكسيدان‌هاي پلي‌فنل در رژيم غذايي آمريكايي‌ها» تازه‌ترين يافته‌هاي محققان در خصوص شكلات و مصرف اين ماده مغذي ارائه شده است.

 

اين گزارش در حالي منتشر مي‌شود كه تا پيش از اين گفته مي‌شد تركيبات آنتي‌اكسيداني موجود در شكلات‌ها آن هم به ميزان قابل توجه به توليد نوعي پروتئين سرطاني و حتي بروز بيماري‌هاي قلبي منجر مي‌شود اما يافته‌هاي جديد دانشمندان چيز ديگري را مي‌گويند.

 

دانشمندان مي‌گويند كه چاي و نوشيدني‌هاي مشابه منابع خوبي براي آنتي‌اكسيدان‌هاي ياد شده هستند اما اكنون شكلات به عنوان منبعي سرشار براي اين تركيبات شناخته شده است.

 

در اين ميان، ميزان فراوان آنتي‌اكسيدان‌هاي ياد شده در شكلات‌ها بيش از هر موضوع ديگري قابل توجه بوده است.

 

از سوي ديگر تحقيقات جداگانه به عمل آمده از سوي دانشمندان دانشگاه «هاروارد» نشان مي‌دهد كه مصرف شكلات حتي مي‌تواند موجب طولاني‌تر شدن عمر افراد شود.

 

به گزارش ايسنا، بر اساس اين تحقيق افرادي كه به طور هميشگي شكلات مصرف مي‌كنند حدود يك سال بيشتر از ساير افرادي كه از اين ماده غذايي مصرف نمي‌كنند عمر مي‌كنند؛ از اين رو دانشمندان اميدوارند تا در آينده‌اي نزديك به شكلات به عنوان يك منبع غني و غير قابل انكار مواد مغذي در رژيم‌هاي غذايي نگريسته شود.

خبر دوم:

http://up.normalite.ir/Pictures/normalite/chocolate_normalite_2.jpg

خواص ضد اكسيدي شكلات سياه به مراتب مرغوبتر از شكلات شيري است

متخصصان با اعلام اين كه خواص ضد اكسيدي شكلات سياه به مراتب مرغوبتر از شكلات شيري است، بيان كردند: خواص ضد اكسيدي مي‌تواند از قلب و عروق در مقابل مضرات اكسيده شدن يا اكسايش محافظت كند.

به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، تاثير اكسايش بر بدن مشابه اكسيده شدن و يا همان زنگ زدن فلزات است.

محققان در اسكاتلند و ايتاليا با انتشار مقاله‌اي در نشريه «نيچر» گفتند كه افزودن شير به شكلات ممكن است اين خواص را خنثي كند در حالي كه مطالعات قبلي نشان داده بود كه ممكن است به مقاومت بدن در برابر بيماريهاي قلبي يا حتي سرطان كمك كند.

در حالي كه در برخي مطالعات بين شكلات سياه و نوع شيري آن تمايز قائل شده‌اند، اما بسياري از كارشناسان به اين تفاوت اعتقاد ندارند.

در تازه‌ترين تحقيقات خواص هر دو نوع شكلات را آزمايش كردند.

آنها 12 داوطلب سالم، شامل هفت زن و پنج مرد، را استخدام كردند و از آنها خواستند شكلات سياه و شيري بخورند.

دانشمندان دريافتند كه داوطلبان براي كسب يك ميزان از ضد اكسيدها، بايد دو برابر شكلات سياه، شكلات شيري مصرف كنند.

محققان حتي شرايطي را در نظر گرفتند كه شكلات سياه همراه با شير مصرف شده است.

شكلات سياه سطح ضد اكسيدي خون را به ميزان تقريبا 20 درصد افزايش مي‌دهد.

احتمالا پروتئين شير ضد اكسيدهاي شكلات را به دام مي‌اندازد.

در نتيجه اين مواد مثل زماني كه شكلات سياه تنها مصرف شود جذب بدن نمي‌شوند به اين ترتيب هرگونه تاثير محافظتي آن از دست مي‌رود.

مي‌توان از اين يافته‌ها نتيجه‌گيري كرد كه احتمالا لبنيات مخل خواص ضداكسيدي ديگر مواد غذايي مانند ميوه، چاي و ... است.

خبر سوم:

http://up.normalite.ir/Pictures/normalite/chocolate_normalite_3.jpg

شكلات در غير فعال شدن سلولهاي سرطاني تاثيرگذار است

محققان دانشگاه جورج تاون به تازگي دريافته‌اند كه شكلات حاوي موادي با خاصيت ضدسرطاني است كه مي‌توان از آنها در آينده براي توقف چرخه سلولهاي سرطاني استفاده كرد.

به گزارش سرويس بين‌الملل ايسنا، به نقل از منابع اينترنتي، بر اساس اين پژوهشها يك ماده طبيعي در كاكائو وجود دارد كه مي‌تواند تعدادي از پروتئين‌هايي را كه سلول‌هاي سرطاني را ترغيب به تقسيم شدن مي‌كنند، غيرفعال كند.

متخصصان به انجام پژوهش‌هاي بيشتر براي آگاهي از چگونگي عملكرد اين ماده و يا هر مورد ديگر نيازمند هستند.

با اين حال محققان توصيه مي‌كنند اگرچه شكلات منبع بسياري از تركيبات ضد سرطاني است اما اين بدان معني نيست كه در افرادي كه شكلات مي‌خورند احتمال ابتلا به سرطان كاهش مي‌يابد و يا به كمك اين ماده خوراكي بتوان بيماران مبتلا به سرطان را درمان كرد.

درباره : شیمی آلی , شیمی عمومی ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0


نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
برچسب ها : شکلات , پلی فنل , سرطان , آنتی اکسیدان , هاروارد , ضد اکسید , شکلات سیاه , شکلات شیری ,
بازدید : 469
تاریخ : یکشنبه 25 تير 1391 زمان : 13:47 | نویسنده : نیلوفر جمشیدی | نظرات ()

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره سایت
ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به شما بازدیدكنندگان عزیز، این سایت متعلق به هیچ سازمانی نمیباشد و هدف از تشکیل این سایت گردآوری اطلاعات پایه و مورد نیاز برای دانشجویان رشته شیمی کاربردی می باشد . پست الکترونیک سایت برای برقراری ارتباط omid.alaedin@hotmail.com منتظر نظرات و انتقاد های شما هستیم .
آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 800
کل نظرات : 987
آمار کاربران
تعداد اعضا : 10869

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 13,186
باردید دیروز : 6,313
گوگل امروز : 425
گوگل دیروز : 534
بازدید هفته : 55,815
بازدید ماه : 116,018
بازدید سال : 2,162,857
بازدید کلی : 7,792,762
اطلاعات کاربری

عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
موضوعات
شیمی
مطالب پربازدید
جستجو

کدهای اختصاصی
پشتیبانی
RSS

Powered By
Rozblog.Com
Translate : Enterweb.ir