تبلیغات در اینترنتclose
چرا پیاز ها شما را به گریه می اندازند!

زمان جاری : چهارشنبه 04 مهر 1397 - 1:48 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



تعداد بازدید 242
نویسنده پیام
boskabadi آفلاین

ارسال‌ ها24
عضویت17 /12 /1391
سن: 19
تشکرها4
تشکر شده23
چرا پیاز ها شما را به گریه می اندازند!
مگر اينكه از آشپزي اجتناب كرده
باشيد ، وگرنه احتمالا پیاز خرد کرده اید و سوزش و اشک ریختن بوسیله بخارات آن را
تجربه کرده اید . وقتي شما يك پياز را مي بريد ، سلول هاي آن را مي شكنيد ، كه
باعث آزاد شدن مواد درون آن مي شود . آمينو اسيد هاي سولفوكسيدي ، تشكيل اسيد هاي
سولفوردار مي دهند . آنزيم هايي كه به طور جداگانه درون سلول ها نگه داشته شده
بودند هم اكنون آزاد هستند و بااسيد هاي سولفوردار مخلوط مي شوند و توليد ماده اي
به نام propanethiol
S-oxide مي كنند،كه يك تركيب سولفوردار
فرار است كه به سمت چشم شما رانده مي شود.اين گاز با آب موجود در اشك شما واكنش مي
دهد و تشكيل سولفوريك اسيد مي دهد . سولفوريك اسيد چشم شما را مي سوزاند ، در
نتيجه چشمان شما را تحريك مي كند تا اشك بيشتري براي از بين بردن سوزش آزاد كنند. پختن پياز آنزيم آن را غيرفعال
مي كند ، بنابراين در اين هنگام ممكن است بوي پياز پخته شده قوي باشد كه چشمان شما
را نمي سوزاند . با به كار بردن يك عينك يا به كار انداختن يك پنكه هنگام خورد
كردن پياز مي توانيد از اسيد در امان بمانيد . شما مي توانيد از اشك ريختن بوسيله
سرد كردن پياز قبل از خرد كرد ن سرما واكنش ها را كند مي كند وشيمي
درون پياز را تغيير مي دهدو يا خرد كردن آن زير آب در امان بمانيد. تركيبات شامل سولفور بوي خاصي
را روي انگشتان شما باقي مي گذارند . شما ممكن است بتوانيد بوسيله مالش انگشتانتان
بر روي يك فولاد ضد زنگ بوي پياز را از بين ببريد يا مقداري از آن را كاهش دهيد.

صداي آب زيبا نخواهد بود، اگر صخره وسنگ در مسير رودخانه زندگي نباشند
چهارشنبه 03 مهر 1392 - 10:58
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش







برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :